Maukas possuwokki

  • 20 min Työaika
  • 50 min Valmistusaika
  • Keskitaso Vaikeustaso
possuwokki
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

64 arvostelua. Keskiarvo: 4/5

Ei arvosteluja

Resepti kaupallisessa yhteistyössä Hookoo

Maukas possuwokki on helppotekoinen ruoka, jonka voit valmistaa wokkipannulla liedellä sisällä tai grillin äärellä ulkona, tai vaikkapa Muurikassa ulkona kesästä nauttien. Pilko joukkoon ihanat kesäkasvikset ja nauti aidoista mauista!

Advertising information

Ainekset

3 annosta
  • 4 rkl öljyä
  • 400 g HK Rypsiporsaan maukkaampi & mureampi maustamaton lihasuikale
  • suolaa
  • mustapippuria myllystä
  • 1 rkl soijakastiketta
  • 1 dl vettä
  • 1-2 porkkanaa
  • 2 lehtisellerin vartta
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 1 pieni purjosipuli
  • ½-1 pieni kesäkurpitsa
  • 100 g babypinaattia

Valmistusohje

  • Ota Rypsiporsaan lihasuikaleet huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen kypsennystä.
  • Kuumenna öljy wokkipannussa tai Muurikassa.
  • Laita liha kuumalle pannulle ja paista väri pintaan kauttaaltaan.
  • Mausta ripauksella suolaa ja mustapippuria.
  • Lisää joukkoon soijakastiketta ja hieman vettä.
  • Anna lihan kypsyä hiljaisella lämmöllä noin kymmenen minuuttia.
  • Ota liha sivuun ja pyyhi pannu talouspaperilla.
  • Laita pannuun öljyä ja kuumenna.
  • Lisää porkkanasuikaleet, lehtiselleriviipaleet, hienonnetut valkosipulin kynnet, purjoviipaleet ja kesäkurpitsasuikaleet.
  • Kääntele hetki kovalla lämmöllä.
  • Lisää loppuvaiheessa pinaatinlehdet ja kääntele, kunnes pinaatti kutistuu.
  • Rouhi joukkoon vielä hieman mustapippuria.
  • Tarjoa possuwokin seuraksi riisiä tai nauti sellaisenaan.

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä