Kanawokki

  • 15 min Työaika
  • 15 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
Kanawokki
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

103 arvostelua. Keskiarvo: 3.5/5

Ei arvosteluja

Kaupallinen yhteistyö Vihreäkeiju

Kanawokki maistuu koko perheelle. Voit käyttää ruokaan erilaisia nuudeleita, kasviksia oman mieltymyksen mukaan ja viimeistellä aterian omalla suosikkiyrtilläsi. Wokkiruokiin sopii erityisesti lehtipersilja ja korianteri. Kotimaiset Vihreäkeiju yrtit löydät hyvin varusteltujen markettien yrttihyllyiltä.

Advertising information

Ainekset

4 annosta
  • 1 l vettä
  • 150 g täysjyvänuudeleita
Lisäksi:
  • 400 g broilerinfileetä
  • 2-3 valkosipulinkynttä
  • 1 punainen chili
  • 1 iso sipuli
  • 2 porkkanaa
  • 100 g Champ Herkkusieniä
  • 1 pkt varsiparsakaalia TAI
  • ½ pieni parsakaali (vaihtoehto)
  • 3 rkl rypsiöljyä
  • ½-1 dl makeaa chilikastiketta
  • 1 dl suolapähkinöitä
  • ½-1 ruukku Vihreäkeiju Lehtipersiljaa TAI
  • ½-1 ruukku Vihreäkeiju korianteri (vaihtoehto)

Valmistusohje

  • Kiehauta vesi ja ota sivuun.
  • Lisää täysjyvänuudelit ja anna kypsyä muutama minuutti, valuta.
  • Paloittele broilerinfileet suikaleiksi tai sopiviksi suupaloiksi.
  • Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet, halkaise chili ja poista siemenet. Hienonna chili.
  • Kuori sipuli ja leikkaa ohuiksi viipaleiksi.
  • Kuori porkkanat ja leikkaa vinoviipaleiksi. Leikkaa Champ Herkkusienet ohuiksi viipaleiksi tai lohkoiksi.
  • Poista varsiparsakaaleista pieni pala kantaa tai paloittele parsakaali.
  • Kuumenna öljy wokkipannussa ja paista broilerinfileepalat kauttaaltaan.
  • Lisää joukkoon hienonnetut valkosipulit, chili ja sipuli. Kääntele hetki.
  • Lisää pannulle porkkanat, herkkusienet ja varsiparsakaali. Kääntele hetki kovalla lämmöllä.
  • Sekoita joukkoon valutetut nuudelit ja kuumenna.
  • Lisää makea chilikastike ja suolapähkinät.
  • Viimeistele kanawokki tuoreella Vihreäkeiju Lehtipersiljalla tai Korianterilla.
Kanawokki

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä