Kana-kasviswokki
- 10 min Työaika
- 10 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Kaupallinen yhteistyö Vihreä Keiju
Kana-kasviswokki paistuu niin pannulla kuin muurinpohjapannullakin. Koko ruoka alusta loppuun valmistuu noin kymmenessä minuutissa. Voit käyttää ruokaan erilaisia kasviksia. Vihreäkeijun romainesalaatti on mainio tässä ruoassa. Käytä neljän henkilön annokseen mielellään kaksi pakkausta romaine-salaattia, sillä se kutistuu kypsyessään. Lisää joukkoon halutessasi myös hienonnettua chiliä.
>> Tutustu romainesalaattiin tästä <<Advertising information
Ainekset
4 annosta
- 3 rkl chiliöljyä tai muuta öljyä
- 400 g broilerinfileetä
- suolaa myllystä
- mustapippuria myllystä
- 2-3 valkosipulinkynttä
- 2 tl hienonnettua tuoretta inkivääriä
- 1 punainen paprika
- ½ keskikokoinen kesäkurpitsa
- 2 pkt Vihreä keiju romainesalaattia
- 2 rkl soijakastiketta tai maun mukaan
- ½ sitruuna
Valmistusohje
- Aloita käsittelemällä ainekset.
- Leikkaa broilerinfilee reiluiksi suupaloiksi tai suikaleiksi.
- Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet ja inkivääri.
- Paloittele paprika ja leikkaa kesäkurpitsa suikaleiksi.
- Paloittele romaine-salaatti reiluiksi paloiksi.
- Kuumenna öljy pannulla ja paista broilerinfileepalat kauttaaltaan.
- Mausta suolalla ja mustapippurilla.
- Lisää pannulle valkosipuli, inkivääri, paprika ja kesäkurpitsa.
- Kääntele kovalla lämmöllä hetki.
- Lisää vielä romaine-salaatti ja kääntele hetki, kunnes se pehmenee. Mausta lopuksi soijakastikkeella ja purista joukkoon sitruunanmehu.
- Tarjoa kana-kasviswokki sellaisenaan tai kypsän riisin kanssa.