Hävikkipannu

  • 20 min Työaika
  • 20 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
hävikkipannu
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

6 arvostelua. Keskiarvo: 3.8/5

Ei arvosteluja

ResQ Club ResQ Club

Jääkaapin jämäaineksista valmistat helposti ihanat herkut. Mitä löydät omasta kaapistasi?
Mitä niistä syntyy? Me valmistimme ResQ Clubin Kallen kanssa maistuvan aterian, joka muuntuu helposti eri aineksia käyttämällä.

Advertising information

Ainekset

6 annosta
  • 2 sipulia
  • 2 porkkanaa
  • 2 juuripersiljaa
  • 1 rkl tuoretta inkivääriä
  • 2-3 valkosipulinkynttä
  • 1 sitruunaruohon tyviosa
  • 5 herkkusientä
  • 50 g sokeriherneenpalkoja
  • 2-3 kevätsipulinvartta
  • 3 rkl rypsiöljyä
  • 5 dl kypsää riisiä
  • 300 g nyhtöpossua
  • 2 kananmunaa
  • mustapippuria myllystä
  • maun mukaan chilihiutaleita
  • maun mukaan teriyakikastiketta
  • 1 ruukku korianteria

Valmistusohje

  • Kuori sipulit ja leikkaa ohuiksi lohkoiksi.
  • Kuori ja suikaloi porkkanat ja juuripersilja.
  • Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Hienonna sitruunaruohon tyviosa.
  • Viipaloi tai lohko herkkusienet ja leikkaa sokeriherneenpalot ohuiksi suikaleiksi.
  • Paloittele kevätsipulinvarret. Kuumenna öljy isolla pannulla tai kattilassa ja lisää kasvikset.
  • Kääntele kovalla lämmöllä sekoittaen muutaman minuutin ajan. Lisää kypsä riisi ja nyhtöpossu.
  • Kääntele hetki kovalla lämmöllä. Riko joukkoon kananmunat ja anna hyytyä hetki ja kääntele vielä sekaisin.
  • Mausta vielä mustapippurilla ja chilihiutaleilla sekä teriyakikastikkeella.
  • Tarkista maku. Ripottele pinnalle tuoretta korianteria.

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä