Juustopiirakka
- 10 min Työaika
- 50 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
8-10 annosta
- 1 pkt (380 g) Myllyn Paras Pyöreä Piirakkataikina Suolaiseen leivontaan
- 2 dl kuohukermaa
- 2 kananmunaa
- 100 g cheddar juustoraastetta
- 100 g emmental juustoraastetta
- ½ tl suolaa
- 125 g mozzarellapallo
Valmistusohje
- Ota Pyöreä Piirakkataikina sulamaan huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen kypsennystä.
- Laita taikina halkaisijaltaan noin 25 cm piirakkavuoan keskelle ja painele sulanut taikina pohjalle ja reunoille.
- Esipaista 225 asteessa noin 10 minuuttia.
- Kaada kuohukerma kulhoon ja riko joukkoon kananmunat, sekoita.
- Lisää juustoraasteet ja suola, sekoita.
- Revi valutetusta mozzarellasta paloja ja laita tasaisesti piirakkataikinan päälle.
- Kaada päälle kerma-juustoseos.
- Paista 200 asteessa noin 30 minuuttia tai kunnes pinta on hyytynyt ja kauniin värinen.
- Tarjoa juustopiirakka lämpimänä!