Burrata-parmankinkkupiirakka
- 15 min Työaika
- 50 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
10 annosta
- 500 g Myllyn Paras Voitaikinalevyjä
Lisäksi:
- 150 g tryffeli-artisokkapestoa tai muuta pestoa
- n. 30 g babypinaattia TAI
- n. 30 g rucolaa (vaihtoehto)
- 100-200 g parmankinkkua
- 100 g kirsikkatomaatteja TAI
- 100 g miniluumutomaatteja (vaihtoehto)
- 1 burrata
- tuoretta basilikaa
- mustapippuria myllystä
- balsamicoa
Valmistusohje
- Ota taikinalevyt sulamaan vieretysten työlaudalle noin puoleksi tunniksi.
- Laita ne leivinpaperin päälle vieretysten siten, että reunat voivat olla hieman limittäin päällekkäin. Kaulitse levyä hieman joka suuntaan.
- Paista 225 asteessa noin 15 minuuttia tai kunnes pinta on kauniin värinen. Jäähdytä.
- Levitä pohjalevyn päälle tryffeli-atisokkapestoa tai muuta pestoa kauttaaltaan.
- Levitä päälle babypinaatti tai rucola.
- Käännä parmankinkkuviipaleet ruusukkeiksi.
- Laita päälle kirsikka- tai miniluumutomaatteja kokonaisina tai puolikkaina.
- Revi päälle burrata.
- Koristele tuoreella basilikalla ja rouhi päälle hieman mustapippuria myllystä.
- Valuta päälle vielä hieman balsamicoa.
- Tarjoa!