Burrata-parmankinkkupiirakka

  • 15 min Työaika
  • 50 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

14 arvostelua. Keskiarvo: 3.2/5

Ei arvosteluja

Myllyn Paras logo Myllyn Paras logo

Kaupallinen yhteistyö Myllyn Paras

Trendikkäällä burratalla ja parmankinkulla täytetty voitaikinapiiras valmistuu helposti ja nopeasti. Löydät Myllyn Paras Voitaikinan kaupan pakastealtaasta ja taiot upean piiraan helposti ja nopeasti. Katso mitkä herkkuainekset! Ei voi kuin tulla hyvää.

Advertising information

Ainekset

10 annosta
  • 500 g Myllyn Paras Voitaikinalevyjä
Lisäksi:
  • 150 g tryffeli-artisokkapestoa tai muuta pestoa
  • n. 30 g babypinaattia TAI
  • n. 30 g rucolaa (vaihtoehto)
  • 100-200 g parmankinkkua
  • 100 g kirsikkatomaatteja TAI
  • 100 g miniluumutomaatteja (vaihtoehto)
  • 1 burrata
  • tuoretta basilikaa
  • mustapippuria myllystä
  • balsamicoa

Valmistusohje

  • Ota taikinalevyt sulamaan vieretysten työlaudalle noin puoleksi tunniksi.
  • Laita ne leivinpaperin päälle vieretysten siten, että reunat voivat olla hieman limittäin päällekkäin. Kaulitse levyä hieman joka suuntaan.
  • Paista 225 asteessa noin 15 minuuttia tai kunnes pinta on kauniin värinen. Jäähdytä.
  • Levitä pohjalevyn päälle tryffeli-atisokkapestoa tai muuta pestoa kauttaaltaan.
  • Levitä päälle babypinaatti tai rucola.
  • Käännä parmankinkkuviipaleet ruusukkeiksi.
  • Laita päälle kirsikka- tai miniluumutomaatteja kokonaisina tai puolikkaina.
  • Revi päälle burrata.
  • Koristele tuoreella basilikalla ja rouhi päälle hieman mustapippuria myllystä.
  • Valuta päälle vielä hieman balsamicoa.
  • Tarjoa!

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä