Janssoninkiusaus
- 10 min Työaika
- 50 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
4 annosta
- ½ kg peruna-sipulisekoitusta
- 1 prk anjovista
- 1 sipuli varsineen silppuna
- 2-3 dl ruokakermaa
- mustapippuria rouheena
Valmistusohje
- Laita peruna-sipuliseos uunivuokaan, silppua joukkoon anjovisfileet, lisää myös hieman anjovispurkin lientä.
- Sekoita joukkoon silputtu sipuli varsineen, kaada päälle ruokakerma.
- Rouhi mausteeksi mustapippuria.
- Kypsennä 200 asteisessa uunissa 30-40 minuuttia, tai kunnes ruoka alkaa hyytyä ja pinta saa hieman väriä.
- Tarjoa janssoninkiusauksen kanssa lisäksi punajuuri-omenaraastetta.