Helppo kasviskiusaus
- 15 min Työaika
- 55 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
4-6 annosta
- ½ kesäkurpitsa
- 1 paprika
- 2-3 lehtikaalin lehteä
- 4-5 valkosipulinkynttä
- 200 g kirsikkatomaatteja TAI
- 200 g miniluumutomaatteja (vaihtoehto)
- 1 dl oliiveja
- 3 rkl oliiviöljyä TAI
- rypsiöljyä (vaihtoehto)
- 500 g peruna-sipulisekoitusta
- 150 g punaista pestoa
- 150 g fetajuustoa
- 200 g juustoraastetta
- 4 dl kuohu- tai yrttikermaa
- maun mukaan suolaa
- mustapippuria myllystä
- (ripaus chilihiutaleita)
Valmistusohje
- Leikkaa kesäkurpitsa ja paprika pieniksi kuutioiksi tai suikaleiksi.
- Huuhtele lehtikaalinlehdet ja poista kova lehtiruoti.
- Leikkaa lehdet pieniksi kuutioiksi.
- Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet ja puolita kirsikka- tai miniluumutomaatit.
- Viipaloi halutessasi oliivit viipaleiksi. Kuumenna oliiviöljy tai rypsiöljy pannulla ja lisää kasvikset ja kääntele hetki kovalla lämmöllä.
- Lisää peruna-sipulisekoitus ja kääntele hetki.
- Lisää punainen pesto, murennettu fetajuusto, juustoraaste, kerma ja mausteet.
- Kiehauta ja tarkista maku. Vuoraa reunallinen uunivuoka leivinpaperilla ja kaada seos uunivuokaan.
- Kypsennä ruokaa 200 asteessa noin 40 minuuttia tai kunnes perunat ovat kypsiä ja pinta kauniin värinen.