Gluteeniton jauheliha-makaronilaatikko

  • 10 min Työaika
  • 1 h Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
gluteeniton jauheliha-makaronilaatikko
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

37 arvostelua. Keskiarvo: 3.4/5

Ei arvosteluja

Hellapoliisi logo

Jauheliha-makaronilaatikko on suomalaisen keittiön ikisuosikki. Voit valmistaa tämän klassikon myös gluteenittomasti. Nauti raikkaan salaatin ja ihanan ketsupin kera.

Advertising information

Ainekset

6 annosta
  • 450 g Semper Maccheroni fiber
  • vettä
  • 1 tl suolaa
  • 2 rkl öljyä
  • 500 g jauhelihaa
  • 1 sipuli
  • ½ tl suolaa
  • mustapippuria myllystä
  • 7-8 dl maitoa
  • 3 kananmunaa
  • 1 tl paprikajauhetta
  • 1 tl rakuunaa TAI
  • 1 tl muuta kuivattua yrttiä (vaihtoehto)

Valmistusohje

  • Keitä kattilallinen vettä ja lisää Semper Maccheroni fiber ja suola. Keitä 10-12 minuuttia. Valuta.
  • Kuumenna öljy pannulla ja paista jauheliha ja hienonnettu sipuli.
  • Mausta suolalla ja halutessasi mustapippurilla.
  • Laita gluteeniton makaroni ja jauhelihaseos reunalliseen uunivuokaan ja sekoita ainekset tasaiseksi.
  • Sekoita maidon joukkoon munat, paprikajauhe, suola ja halutessasi kuivattuja yrttejä.
  • Kaada neste jauheliha-makaroniseoksen joukkoon ja paista 200-asteisessa uunissa noin 40 minuuttia.
  • Tarjoa jauheliha-makaronilaatikon seuraksi ketsuppia ja raikasta salaattia.

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä