Waldorfinsalaatti ja kalkkunaa

  • 20 min Työaika
  • 20 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

3 arvostelua. Keskiarvo: 5/5

Ei arvosteluja

Resepti kaupallisessa yhteistyössä

Kariniemen on tuonut markkinoille kätevän pakkauksen valmiiksi viipaloitua kalkkunaa, joka on mainio tuote pikkujouluihin, illanistujaisiin tai joulupöytään kinkun korvikkeena tai sen rinnalla. Aidossa savusaunassa savustettu ja pitkään kypsytetty murea juhlaviipale on valmistettu suomalaisesta kalkkunanfileestä. Avaat vain paketin ja laitat valmiit viipaleet tarjolle. Helppoa ja todella herkullista. Tarjoa seuraksi jouluun sopivaa waldorfinsalaattia ja nauti vaikka alkupalapöydässä tai lounaana. Lämpimän ruoan seuraksi kalkkunan juhlaviipale sopii mainiosti sellaisenaan, sinapin tai vaikka karpalohillon kanssa tarjottuna.

Advertising information

Ainekset

4 annosta
  • 200 g juuriselleriä
  • tai lehtiselleriä
  • 1 omena
  • tai päärynä
  • 1 prk (230/140 g) ananaspaloja valutettuna
  • ½ dl maustamatonta jogurttia
  • ½ dl majoneesia
  • tai sitruunamajoneesia
  • suolaa
  • ½ dl saksanpähkinöitä tai muita pähkinöitä
  • ½ dl kuivattuja karpaloita tai rusinoita
Lisäksi:
  • 1 pkt Kariniemen Aito Savusauna kalkkunan juhlaviipale

Valmistusohje

  • Valmista waldorfin salaatti.
  • Kuori juuriselleri ja leikkaa ohuiksi suikaleiksi.
  • Mikäli käytät lehtiselleriä, leikkaa se ohuiksi viipaleiksi.
  • Kuori omena tai päärynä ja leikkaa suikaleiksi.
  • Valuta ananaspalat ja sekoita ainekset.
  • Sekoita joukkoon jogurtti, majoneesi, suola ja murennetut saksanpähkinät tai muut pähkinät.
  • Kääntele joukkoon lopuksi kuivattuja karpaloita tai rusinoita.
  • Anna maustua hetki ja tarkista maku.
  • Tarjoa seuraksi kalkkunan juhlaviipaleita.

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä