Vietnamilainen kanasalaatti
- 20 min Työaika
- 1 h Valmistusaika
- Keskitaso Vaikeustaso

Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
4 annosta
- 1 Kariniemen Kananpojan uunibroileri (pintamaustettu tai maustamaton)
- vettä
- 2 sipulia
- 1 kurkku
- 1-2 paprikaa
- 1 sitruuna
- 1 ruukku tuoretta korianteria
- 1 chilipaprika
Valmistusohje
- Laita Kananpojan uunibroileri kattilaan ja laske päälle vettä sen verran, että se peittyy.
- Keitä hiljalleen miedolla lämmöllä poreillen kannen alla noin 40 minuuttia, tai kunnes broileri vaikuttaa kypsältä. Kypsästä linnusta irtoaa luut helposti ja liha on kauniin vaaleaa.
- Jäähdytä, poista luut ja nahka ja leikkaa liha veitsellä suikaleiksi.
- Kuori sipulit ja leikkaa ohuiksi renkaiksi.
- Puristele sipulia kylmän juoksevan veden alla lävikössä.
- Leikkaa kurkku ja paprika suikaleiksi.
- Yhdistä ainekset kulhoon ja purista joukkoon sitruunanmehua.
- Hienonna joukkoon korianteria ja pala punaista chilipaprikaa.
- Anna maustua hetki ennen tarjoilua.
- Tarjoa vietnamilainen kanasalaatti sellaisenaan tai muun thai-ruoan seurana.