Veriappelsiinisalaatti

  • 15 min Työaika
  • 15 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
Veriappelsiinisalaatti
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

4 arvostelua. Keskiarvo: 4/5

Ei arvosteluja

Hellapoliisi logo

Veriappelsiinit ovat nyt sesongissa ja ne maistuvat ihastuttavan mehukkailta. Hyödynnä niitä ihan arkisissa salaateissa, aamupaloilla, välipaloilla ja jälkiruoissa.

Advertising information

Ainekset

4 annosta
  • 70 g rucolaa
  • 2-3 veriappelsiinia
  • 1 fenkoli
  • 50 g pinjansiemeniä
Kastike:
  • ½ sitruunan- tai verisitruunanmehu
  • 2-3 rkl oliiviöljyä
  • ripaus suolaa

Valmistusohje

  • Laita rucola salaattivadille.
  • Leikkaa veriappelsiinit kalvottomiksi paloiksi ja lisää rucolan joukkoon.
  • Leikkaa fenkoli paloiksi ja sekoita muiden ainesten kanssa.
  • Paahda pinjansiemenet kuumalla pannulla ja lisää joukkoon.
  • Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja kaada salaatin joukkoon.

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä