Tulinen perunasalaatti
- 10 min Työaika
- 30 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso

Uusimmat reseptit


Kaupallinen yhteistyö Bean Better
Tulinen perunasalaatti sopii vegaanille ja sekasyöjille. Kesällä maistuu keveät kesäruoat ja ruokaisat salaatit. Tämä ihana kesäkasviksista tehty salaatti saa ruokaisuutensa Bean Better fermentoidusta härkäpavusta. Bean Better tuotteita löydät hyvin varustelluista marketeista vegaanisia tuotteita sisältävästä hyllystä.
Advertising information

Bean Better: Green curry
Vihreä curry -kastikkeella maustettu kasviproteiini maistuu todella herkulliselta ja sen rakenne on miellyttävä. Vihreä curry on hieman tulinen, joten jos haluat tarjota ruokaa pienille lapsille, voit valita jonkin muun makuvaihtoehdon Bean Better -sarjasta. Voit käyttää näitä tuotteita monipuolisesti kaikessa ruoanlaitossa.
Ainekset
4-6 annosta
- 1 kg varhaisperunoita
- ripaus suolaa
- 2 x 300 g rasiaa Bean Better Fermentoitua härkäpapua, vihreä curry kastike
- 2-3 avomaankurkkua
- 2-3 vartta kevätsipulia varsineen
- 1-2 dl tuoreita herneitä
- 1 ruukku tilliä
Valmistusohje
- Keitä varhaisperunat suolalla maustetussa vedessä ja valuta. Leikkaa perunat lohkoiksi.
- Laita Bean Better härkäpapu vihreä curry kattilaan ja kuumenna sekoittaen.
- Kaada seos perunoiden päälle ja sekoita varovasti keskenään.
- Leikkaa avomaankurkut pieniksi kuutioiksi ja hienonna kevätsipulit varsineen joukkoon.
- Avaa herneet paloistaan ja lisää herneet joukkoon.
- Hienonna tilli ja lisää joukkoon.
- Tarkista maku.
- Tarjoa tulinen perunasalaatti lämpimänä tai kylmänä.
