Serrano-kinkku-pastasalaatti
- 20 min Työaika
- 20 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
4 annosta
- 1- 1 ½ l vettä
- ½ tl suolaa
- 200 g pastaa
- 100 g Serrano kinkkua TAI
- 100 g muuta ilmakuivattua kinkkua
- 100 g miniluumutomaatteja
- 200 g chili-paprikajuustoa
- 1 dl aurinkokuivattuja tomaatteja
- 150 g säilöttyjä latva-artisokansydämiä valutettuna
- 1 dl vihreitä oliiveja
Kastike:
- ¾ dl oliiviöljyä
- ¾ dl balsamiviinietikkaa
- 2 valkosipulinkynttä
- ½-1 chilipaprika
- mustapippuri
- 1 rkl Dansukker Fariinisokeria
Valmistusohje
- Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä. Huuhtele kylmällä vedellä ja valuta.
- Kääri kinkkuviipaleet rulliksi tai ruusukkeiksi.
- Puolita miniluumutomaatit ja kuutioi chili-paprikajuusto.
- Sekoita ainekset keskenään ja lisää aurinkokuivatut tomaatit, latva-artisokansydämet ja vihreät oliivit.
- Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja valuta salaatin joukkoon.
- Kääntele salaattia ja anna maustua hetki ennen tarjoilua.