Serrano-kinkku-pastasalaatti

  • 20 min Työaika
  • 20 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

34 arvostelua. Keskiarvo: 4.2/5

Ei arvosteluja

Resepti kaupallisessa yhteistyössä Dansukker

Tyylikäs pastasalaatti sopii kaikkiin vuodenaikoihin. Valmista alkupalaksi tai tarjoa juhlapöydässä.

Advertising information

Ainekset

4 annosta
  • 1- 1 ½ l vettä
  • ½ tl suolaa
  • 200 g pastaa
  • 100 g Serrano kinkkua TAI
  • 100 g muuta ilmakuivattua kinkkua
  • 100 g miniluumutomaatteja
  • 200 g chili-paprikajuustoa
  • 1 dl aurinkokuivattuja tomaatteja
  • 150 g säilöttyjä latva-artisokansydämiä valutettuna
  • 1 dl vihreitä oliiveja
Kastike:
  • ¾ dl oliiviöljyä
  • ¾ dl balsamiviinietikkaa
  • 2 valkosipulinkynttä
  • ½-1 chilipaprika
  • mustapippuri
  • 1 rkl Dansukker Fariinisokeria

Valmistusohje

  • Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä. Huuhtele kylmällä vedellä ja valuta.
  • Kääri kinkkuviipaleet rulliksi tai ruusukkeiksi.
  • Puolita miniluumutomaatit ja kuutioi chili-paprikajuusto.
  • Sekoita ainekset keskenään ja lisää aurinkokuivatut tomaatit, latva-artisokansydämet ja vihreät oliivit.
  • Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja valuta salaatin joukkoon.
  • Kääntele salaattia ja anna maustua hetki ennen tarjoilua.

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä