Salaatti juhlapöytään

  • 15 min Työaika
  • 15 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
salaatti juhlapöytään
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

7 arvostelua. Keskiarvo: 3.6/5

Ei arvosteluja

Kaupallinen yhteistyö Vihreä Keiju

Salaatti juhlapöytään valmistetaan muutamasta tarkoin valitusta aineksesta. Romainesalaatti saa seurakseen herkullista punahomejuustoa ja kiivimarjoja. Ihanan rapeat ja maistuvat leipäpalat viimeistelevät salaatin. Tarjoa sellaisenaan tai muun ruoan lisänä.

Advertising information

Ainekset

4 annosta
  • 2 pkt Vihreäkeiju Romainesalaattia
  • maun mukaan Vihreäkeiju Rosmariinia
  • ½ dl rypsiöljyä
  • 1-2 valkosipulinkynttä
  • 2 viipaletta ruisleipää TAI
  • 2 viipaletta saaristolaisleipää (vaihtoehto)
  • 1 dl aurinkokuivattuja tomaatteja
  • 150 g punahomejuustoa
  • 125 g kiivimarjoja
Lisäksi:
  • balsamicoa

Valmistusohje

  • Leikkaa tai revi romainesalaatti tarjoiluvadille.
  • Ota rosmariinia maun mukaan ja lisää pannulle rypsiöljyn kanssa ja kuumenna.
  • Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet ja lisää pannulle. Kääntele aineksia hetki.
  • Paloittele leivät kuutioiksi ja lisää pannulle. Kääntele kunnes ovat rapeita.
  • Laita salaatin joukkoon jäähtyneet leipäkuutiot, aurinkokuivatut tomaatit, paloiteltu punahomejuusto ja puolitetut kiivimarjat.
  • Tarjoa seuraksi balsamicoa.
salaatti juhlapöytään

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä