Salaatti juhlapöytään
- 15 min Työaika
- 15 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
4 annosta
- 2 pkt Vihreäkeiju Romainesalaattia
- maun mukaan Vihreäkeiju Rosmariinia
- ½ dl rypsiöljyä
- 1-2 valkosipulinkynttä
- 2 viipaletta ruisleipää TAI
- 2 viipaletta saaristolaisleipää (vaihtoehto)
- 1 dl aurinkokuivattuja tomaatteja
- 150 g punahomejuustoa
- 125 g kiivimarjoja
Lisäksi:
- balsamicoa
Valmistusohje
- Leikkaa tai revi romainesalaatti tarjoiluvadille.
- Ota rosmariinia maun mukaan ja lisää pannulle rypsiöljyn kanssa ja kuumenna.
- Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet ja lisää pannulle. Kääntele aineksia hetki.
- Paloittele leivät kuutioiksi ja lisää pannulle. Kääntele kunnes ovat rapeita.
- Laita salaatin joukkoon jäähtyneet leipäkuutiot, aurinkokuivatut tomaatit, paloiteltu punahomejuusto ja puolitetut kiivimarjat.
- Tarjoa seuraksi balsamicoa.