Ruokaisa savulohisalaatti
- 20 min Työaika
- 20 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Kaupallinen yhteistyö Foodin
Ruokaisa savulohisalaatti maistuu aina Voit tarjota niitä arjessa ja juhlahetkessä.
Tähän salaattiin on ripoteltu Foodinin ravintohiivahiutaleita, jota kutsutaan myös vegaaniseksi juustoraasteeksi. Sen maku muistuttaa parmesania. Ravintohiiva sisältää runsaasti B-ryhmän vitamiineja, proteiinia ja kuitua. Lisää sitä salaatteihin, kastikkeisiin, pastan ja riisin joukkoon ja tarjoa perunoiden kanssa. Tuote on vähäsuolainen, gluteeniton ja maidoton.
Advertising information
Ainekset
4 annosta
- 65 g salaattisekoitusta
- 300 g lämminsavulohta tai
- ½ kurkku
- 200 g tuoreita marjoja
- muutama varsi tuoretta tilliä
- ½ dl Foodin Ravintohiivahiutaleita
- 1 pussi Foodin Luomu Salaattisekoitusta
Lisäksi:
- Foodin Suodattomatonta Extra Virgin Oliiviöljyä
- Foodin Balsamicoa
Valmistusohje
- Laita salaattisekoitus tarjoiluvadille.
- Paloittele lämminsavulohi joukkoon. Tarkista että kala on ruodoton.
- Paloittele kurkku ja lisää joukkoon.
- Lisää tuoreet marjat ja tilli.
- Ripottele sekaan ravintohiivahiutaleita ja salaattisekoitusta.
- Tarjoa ruokaisan savulohisalaatin kastikkeeksi suodattomatonta oliiviöljyä ja balsamicoa.