Punakaalicoleslaw

  • 15 min Työaika
  • 15 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
Punakaalicoleslaw
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

1 arvostelua. Keskiarvo: 5/5

Ei arvosteluja

Hellapoliisi logo

Punakaalicoleslaw valmistuu helposti muutamasta raaka-aineesta. Tämän salaatin valmistaminen ei vie kuin hetken ja se on ihanan kevyt. Tarjoa kalan seurana.

Advertising information

Ainekset

4 annosta
  • 1 porkkana
  • 200 g punakaalia
  • 1 punasipuli
  • 1 tl kuivattua rakuunaa
  • 200 g maustamatonta jogurttia
  • 2 tl sinappia
  • 1 tl vaaleaa viinietikkaa
  • ripaus suolaa
  • mustapippuria myllystä
  • 3 rkl persiljaa TAI
  • 3 rkl tilliä (vaihtoehto)

Valmistusohje

  • Kuori ja raasta porkkana.
  • Hienonna punakaali ohuiksi suikaleiksi. Kuori ja hienonna punasipuli tai leikkaa ohuiksi renkaiksi.
  • Laita punakaalin ja porkkanan joukkoon. Lisää myös kuivattu rakuuna.
  • Laita jogurtti kulhoon. Laita joukkoon sinappi, viinietikka, suola, limepippuria ja hienonnettua persiljaa tai tilliä.
  • Sekoita ja tarkista maku.
  • Tarjoa kalan kanssa.

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä