Punakaalicoleslaw
- 15 min Työaika
- 15 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
4 annosta
- 1 porkkana
- 200 g punakaalia
- 1 punasipuli
- 1 tl kuivattua rakuunaa
- 200 g maustamatonta jogurttia
- 2 tl sinappia
- 1 tl vaaleaa viinietikkaa
- ripaus suolaa
- mustapippuria myllystä
- 3 rkl persiljaa TAI
- 3 rkl tilliä (vaihtoehto)
Valmistusohje
- Kuori ja raasta porkkana.
- Hienonna punakaali ohuiksi suikaleiksi. Kuori ja hienonna punasipuli tai leikkaa ohuiksi renkaiksi.
- Laita punakaalin ja porkkanan joukkoon. Lisää myös kuivattu rakuuna.
- Laita jogurtti kulhoon. Laita joukkoon sinappi, viinietikka, suola, limepippuria ja hienonnettua persiljaa tai tilliä.
- Sekoita ja tarkista maku.
- Tarjoa kalan kanssa.