Pulled pork-pastasalaatti
- 10 min Työaika
- 10 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Kaupallinen yhteistyö Herkkumaa
Tämä pulled pork-pastasalaatti ei jätä kylmäksi! Sen maltillinen määrä erilaisia aineksia sopivat keskenään ja tekevät salaatista ruokaisan. Voit tarjota salaattia lounaaksi tai illanistujaisissa. Sopii myös juhlien salaattipöytään.
Tutustu Herkkumaan tuotteisiinAdvertising information
Devil’s Red Pepper Jam
Oletko jo tutustunut Herkkumaan Devil’s Red Pepper Jam -Paholaisen paprikahilloon? Sitä on myynnissä 260 gramman lasipurkissa salsojen tapaan ja myös isommassa 1040 gramman muovipullossa. Mikäli olet herkullisen paprikahillon ystävä, ei isokaan pullo ehdi kauan jääkaapissa seistä, sillä voit käyttää sitä kylmien ja lämpimien ruokien valmistuksessa, joihin haluat potkua juuri sopivalla tavalla.
Ainekset
6 annosta
- 1 ½ l vettä
- 1 tl suolaa
- 400 g kierrepastaa
- 250 g pulled porkia (nyhtöpossua) TAI
- 250 g nyhtökanaa (vaihtoehto)
- 250 g emmental-juustoa tai muuta juustoa
- 200 g kirsikkatomaatteja tai
- 200 g miniluumutomaatteja (vaihtoehto)
- 200 g tummia viinirypäleitä TAI
- 200 g vihreitä viinirypäleitä (vaihtoehto)
- 1 ruukku persiljaa TAI
- 1 ruukku korianteria (vaihtoehto)
- 3-4 dl Herkkumaa Devil’s Red Pepper Jam - paholaisen paprikahilloa
Valmistusohje
- Kiehauta vesi ja lisää joukkoon suola ja kierrepasta.
- Keitä noin 7-8 minuuttia, kunnes pasta on sopivan kypsää.
- Valuta ja huuhtele kylmällä vedellä, jotta pastan jälkikypsyminen lakkaa.
- Laita nyhtöpossu tai nyhtökana kulhoon ja paloittele joukkoon juusto, tomaatit ja rypäleet.
- Hienonna sekaan persilja tai korianteri. Lisää kypsä pasta ja sekoita joukkoon Paholaisen Paprikahillo kauttaaltaan.
- Tarjoa pulled pork-pastasalaatti!
- Vinkki! Pasta imee itseensä nesteitä, joten paprikahillo kannattaa sekoittaa salaattiainesten joukkoon vasta hieman ennen tarjoilua.