Papu-fetasalaatti
- 20 min Työaika
- 20 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
4 annosta
- 3 prk säilykepapuja
- 200 g miniluumutomaatteja TAI
- 200 g kirsikkatomaatteja
- 2 kesäsipulia
- 2 avokadoa
- ½ sitruunan mehu
- 200 g salaattiajuustoa TAI
- 200 g fetajuustoa
- ½ dl seesamiöljyä
- 1 ruukku tuoretta korianteria
Valmistusohje
- Valuta pavut. Puolita miniluumutomaatit. Hienonna kesäsipuli varsineen.
- Puolita avokadot ja poista kivet. Leikkaa viipaleiksi tai kuutioiksi.
- Purista sitruunamehu avokadopalojen päälle.
- Paloittele salaatti- tai fetajuusto.
- Sekoita ainekset salaattikulhossa.
- Valuta joukkoon seesamiöljy ja hienonna korianteri.
- Sekoita papu-fetasalaatti ja tarjoa.