Naudanliha-pastasalaatti
- 30 min Työaika
- 30 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
6 annosta
- vettä
- 1 tl suolaa
- 4 dl pippuripastaa
- 150 g naudan suolalihaa
- 200 g leipäjuustoa
- 200 g kirsikkatomaatteja
- 1 punainen paprika
- 100 - 200 g varsiparsakaalia
- 1 nippu retiisiä
- ½ dl avokadoöljyä TAI
- ½ dl oliiviöljyä
- ½-1 punainen chilipaprika
- mustapippuria myllystä
- 1 ruukku tuoretta basilikaa
Krutongit:
- 4-5 viipaletta Maalahden Limppua
- 2 rkl avokadoöljyä TAI
- 2 rkl oliiviöljyä (vaihtoehto)
- 2 valkosipulinkynttä
Lisäksi:
- balsamicokastiketta
Valmistusohje
- Keitä pippuripasta suolalla maustetussa vedessä ja valuta.
- Huuhtele kylmällä vedellä.
- Paloittele naudan suolaliha sopiviksi paloiksi.
- Ota leipäjuustosta pienellä piparkakkumuotilla hauskoja paloja.
- Puolita kirsikkatomaatit ja paloittele paprika.
- Kiehauta vesi ja lisää suola ja varsiparsakaalit. Keitä muutama minuutti ja valuta.
- Viipaloi retiisit.
- Kokoa aineksista kaunis salaatti.
- Valmista kastike.
- Sekoita öljyn joukkoon hienonnettua chilipaprikaa ja mustapippuria myllystä, sekä hienonnettua basilikaa.
- Kaada salaatin joukkoon.
- Leikkaa Maalahden Limppu -leipäviipaleet pieniksi kuutioiksi ja paista kuumalla pannulla öljyssä rapeiksi. Lisää joukkoon hienonnettua valkosipulia.
- Lisää rapeat krutongit salaattiin ja tarjoa naudanliha-pastasalaatin seuraksi balsamicokastiketta.