Napolin salaatti
- 15 min Työaika
- 15 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
6 annosta
- vesi
- ½ tl suolaa
- 250 g Cappelli-pastaa
- 200 g mustaleima Emmentaljuusto TAI
- 200 g Polar-juustoa (voit korvata osan myös Cheddar-juustolla) (vaihtoehto)
- ½ kurkku
- 100-200 g herne-maissi-paprika -sekoitusta
- ½ dl rypsiöljyä
- 2 tl valkoviinietikkaa TAI
- 2 tl omenaviinietikkaa (vaihtoehto)
- suolaa
Valmistusohje
- Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä.
- Keitä lähes kypsäksi, valuta. Huuhtele kylmällä vedellä.
- Kuutioi juusto ja kurkku hyvin pieniksi kuutioiksi.
- Sekoita ne pastan joukkoon yhdessä herne-maissi-paprika -seoksen kanssa.
- Sekoita öljy ja viinietikka keskenään. Laita joukkoon halutessasi ripaus suolaa.
- Lisää seos muiden ainesten joukkoon ja sekoita tasaiseksi.
- Tarjoa napolin salaatti kylmänä.
- Vinkki! Voit maustaa salaattia erilaisilla tuoreilla yrteillä.