Napolin salaatti

  • 15 min Työaika
  • 15 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
Napolin salaatti
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

46 arvostelua. Keskiarvo: 3.7/5

Ei arvosteluja

Hellapoliisi logo

Napolin salaatti ei kaipaa raskaita kastikkeita maistuakseen hyvältä. Tämä pastasalaatti sopii hyvin salaattipöytään muiden salaattien seuraksi.

Advertising information

Ainekset

6 annosta
  • vesi
  • ½ tl suolaa
  • 250 g Cappelli-pastaa
  • 200 g mustaleima Emmentaljuusto TAI
  • 200 g Polar-juustoa (voit korvata osan myös Cheddar-juustolla) (vaihtoehto)
  • ½ kurkku
  • 100-200 g herne-maissi-paprika -sekoitusta
  • ½ dl rypsiöljyä
  • 2 tl valkoviinietikkaa TAI
  • 2 tl omenaviinietikkaa (vaihtoehto)
  • suolaa

Valmistusohje

  • Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä.
  • Keitä lähes kypsäksi, valuta. Huuhtele kylmällä vedellä.
  • Kuutioi juusto ja kurkku hyvin pieniksi kuutioiksi.
  • Sekoita ne pastan joukkoon yhdessä herne-maissi-paprika -seoksen kanssa.
  • Sekoita öljy ja viinietikka keskenään. Laita joukkoon halutessasi ripaus suolaa.
  • Lisää seos muiden ainesten joukkoon ja sekoita tasaiseksi.
  • Tarjoa napolin salaatti kylmänä.
  • Vinkki! Voit maustaa salaattia erilaisilla tuoreilla yrteillä.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä