Loimulohi-juustosalaatti
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
- vesi
- juusto
- pesto gouda-juusto
- friseesalaatti
- päärynä
- kurkku
- purjosipuli
- kirsikkatomaatti
- kiivi
- loimulohi
- kylmäsavulohi
- lämminsavulohi
Kalat ja juustot sopivat joulupöytään. Nyt kannattaakin kurkistaa kauppojen juustohyllyille. Sieltä voit löytää perinteisten herkkujuustojen lisäksi myös jänniä uutuuksia.
Tämäntyyppistä salaattia aion itse tarjoilla tänä vuonna joulupöydässäni.
Monta herkkua samalla vadilla!
Loimulohi-juustosalaatti
4-6 annosta
3 munaa + vettä
200 g Oltermanni-juustoa
200 g Pesto Gouda-juustoa
1 ruukku friseesalaattia
2 isoa päärynää
1 pieni kurkku
1 pieni purjosipuli
200 g kirsikkatomaatteja
2 kiiviä
500 g loimulohta, lämminsavulohta tai kylmäsavulohta
Keitä munat kiehuvassa vedessä.
Jäähdytä kylmän veden alla.
Leikkaa juustot kuutioiksi.
Revi friseesalaatti.
Kuori päärynät ja leikkaa kuutioiksi.
Kuutioi kurkku.
Halkaise purjo ja leikkaa pituussuunnassa. Huutele lehtien välit.
Leikkaa ohuiksi viipaleiksi.
Puolita kirsikkatomaatit. Kuori ja paloittele kiivit.
Poista loimulohesta nahka ja paloittele suupalan kokoisiksi paloiksi.
Kokoa ainekset salaattivadille.
Nosta pinnalle kananmunalohkot.
Nosta tarjolle!
Tarjoa seuraksi salaattikastiketta.