Kevätsalaatti
- 15 min Työaika
- 15 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso

Uusimmat reseptit


Resepti toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Herkkujuustolan kanssa.
Aurinko on ilmestynyt pitkän talven päätteeksi ja kevät on tulossa. Herkullisen kevyet salaatit maistuvat ja värit tuovat energiaa. Valmista ihana salaatti tuoreine parsoineen ja mehukkaine veriappelsiineineen ja nauti seuraksi kotimaisen Herkkujuustolan täyteläistä Väinö valkohomejuustoa lämpimänä.
Advertising information
Ainekset
1 annosta
- n. 150 g Herkkujuustola Väinö camembert valkohomejuustoa
- 1 l vettä
- 1 tl suolaa
- 100 g pikkuparsaa
- 25 g salaattisekoitusta (rucola, vuonankaali, punamangoldi, punajuuren lehti)
- 1 veriappelsiini
- 5-10 kirsikkatomaattia TAI
- 5-10 miniluumutomaattia (vaihtoehto)
- muutama macadamia pähkinä
Lisäksi:
- tummaa balsamicokastiketta TAI
- vaaleaa balsamicokastiketta (vaihtoehto)
Valmistusohje
- Ota Väinö valkohomejuusto pakkauksestaan ja laita pieneen uuninkestävään reunalliseen astiaan. Laita 200 asteiseen uuniin hetkeksi ja valmista salaatti.
- Kiehauta vesi ja lisää suola ja pikkuparsat. Anna kiehua muutama minuutti ja valuta.
- Laita salaattisekoitus ja pikkuparsat lautaselle ja paloittele joukkoon veriappelsiini.
- Puolita kirsikka- tai miniluumutomaatit ja sekoita joukkoon.
- Murenna päälle macadamia pähkinöitä.
- Valuta kastikkeeksi vaaleaa tai tummaa balsamicoa.
- Tarjoa salaatin seuraksi tai laita päälle lämmin Väinö juusto.
