Kesäinen tonnikala -couscoussalaatti
- 20 min Työaika
- 20 min Valmistusaika
- Keskitaso Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
10 annosta
- 3 dl vettä
- ½ kasvisliemikuutio
- 3 dl couscousia
- 2 prk tonnikalapaloja öljyssä
- 200 g fetajuustoa
- 4 tomaattia
- ½ kurkku
- ½ -1 ruukku tilliä
- maun mukaan ruohosipulia
- salaattisekoitusta
Valmistusohje
- Kiehauta vesi ja kasvisliemikuutio. Nosta pois liedeltä.
- Lisää couscous ja anna seistä muutama minuutti.
- Lisää tonnikalapalat ja osa öljystä.
- Sekoita tasaiseksi ja anna jäähtyä.
- Paloittele fetajuusto pieniksi kuutioiksi ja leikkaa tomaatit ja kurkku pieniksi kuutioiksi.
- Hienonna tilli ja ruohosipuli. Sekoita salaatti ja tarkista maku.
- Mausta halutessasi suolalla ja mustapippurilla