Katkarapusalaatti

  • 15 min Työaika
  • 15 min Valmistusaika
  • Keskitaso Vaikeustaso
Katkarapusalaatti
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

720 arvostelua. Keskiarvo: 3.5/5

Ei arvosteluja

Tallink Silja logo

Resepti kaupallisessa yhteistyössä Tallink Silja.

Katkarapusalaatti on mukava lisäke alkupalapöydässä. Se maistuu herkulliselta leivän päällä tai vaikkapa perunoiden seurana. Tämä katkarapusalaatti löytyi myös Tallink Siljan joulubuffetista Serenadelta ja Symphonylta. Reseptiyhteistyö tehtiin vuonna 2014.

Advertising information

Ainekset

15 annosta
  • 500 g katkarapuja
  • 800 g smetanaa
  • tai creme fraichea
  • 2 punaista paprikaa
  • 2 kananmunaa keitettynä
  • 3 rkl sinappia
  • limepippuria
  • 1 limen mehu
  • 1 ruukku tuoretta tilliä

Valmistusohje

  • Sulata katkaravut tai valuta säilötyt.
  • Purista ylimääräinen neste pois.
  • Mittaa kulhoon smetana tai creme fraiche, pieneksi hienonnetut paprikat, hienonnetut keitetyt kananmunat, sinappi, limepippuria maun mukaan ja limen puristettu mehu.
  • Hienonna joukkoon tuoretta tilliä.
  • Tarkista katkarapusalaatin maku.

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä