Kana-caesarsalaatti

  • 30 min Työaika
  • 30 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
Kana-caesarsalaatti
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

136 arvostelua. Keskiarvo: 3.8/5

Ei arvosteluja

Hellapoliisi logo

Kana-caesarsalaatti on yksinkertainen, mutta erittäin maistuva salaatti, johon makua antaa anjovisfileistä pyöräytetty sakea kastike. Broileri tekee salaatista ruokaisan. Mikäli romaine-salaattia ei ole saatavilla, voit käyttää myös muita salaatteja.

Advertising information

Ainekset

4 annosta
Salaattipohja
  • 2 ruukkua romainesalaattia
  • tai tammenlehväsalaattia
  • 1 ruukku jääsalaattia
  • öljyä
  • 3 kpl broilerin rintafileetä
  • suolaa
  • mustapippuria
  • parmesaanijuustoa lastuina
Kastike:
  • 5-7 anjovisfileetä
  • 1 tl Worcesterkastiketta
  • 1-2 valkosipulinkynttä
  • ¾ dl oliiviöljyä
  • 1 rkl sitruunamehua
  • 1 tl Dijon-sinappia
  • mustapippuria
Lisäksi:
  • 3 vaaleaa paahtoleipäviipaletta
  • 1 valkosipulinkynsi
  • 2 rkl öljyä

Valmistusohje

  • Revi salaatit suupalan kokoisiksi.
  • Kuumenna öljy pannulla.
  • Paista broilerin fileet molemmin puolin.
  • Mausta suolalla ja mustapippurilla.
  • Leikkaa fileet suupaloiksi.
  • Raasta parmesaanijuustoa lastuiksi perunankuorimaveitsellä tai käytä valmiita lastuja.
  • Sekoita kastikkeen ainekset kulhossa sauvasekoittimella tasaiseksi tahnaksi.
  • Leikkaa leivistä reunat ja kuutioi leivät.
  • Hienonna valkosipulinkynsi.
  • Kuumenna öljy pannulla.
  • Kääntele leipäkuutioita ja valkosipulia kovalla lämmöllä käännellen, kunnes leipäkuutiot ovat mukavan rapeita.
  • Laita salaatinlehdet lautaselle.
  • Nosta päälle paloitellut broilerin fileepalat, sekä parmesaanilastut.
  • Valuta joukkoon kastike ja ripottele pinnalle krutongit.
  • Nauti kana-caesarsalaatti!

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä