Kana-caesarsalaatti
- 30 min Työaika
- 30 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
4 annosta
Salaattipohja
- 2 ruukkua romainesalaattia
- tai tammenlehväsalaattia
- 1 ruukku jääsalaattia
- öljyä
- 3 kpl broilerin rintafileetä
- suolaa
- mustapippuria
- parmesaanijuustoa lastuina
Kastike:
- 5-7 anjovisfileetä
- 1 tl Worcesterkastiketta
- 1-2 valkosipulinkynttä
- ¾ dl oliiviöljyä
- 1 rkl sitruunamehua
- 1 tl Dijon-sinappia
- mustapippuria
Lisäksi:
- 3 vaaleaa paahtoleipäviipaletta
- 1 valkosipulinkynsi
- 2 rkl öljyä
Valmistusohje
- Revi salaatit suupalan kokoisiksi.
- Kuumenna öljy pannulla.
- Paista broilerin fileet molemmin puolin.
- Mausta suolalla ja mustapippurilla.
- Leikkaa fileet suupaloiksi.
- Raasta parmesaanijuustoa lastuiksi perunankuorimaveitsellä tai käytä valmiita lastuja.
- Sekoita kastikkeen ainekset kulhossa sauvasekoittimella tasaiseksi tahnaksi.
- Leikkaa leivistä reunat ja kuutioi leivät.
- Hienonna valkosipulinkynsi.
- Kuumenna öljy pannulla.
- Kääntele leipäkuutioita ja valkosipulia kovalla lämmöllä käännellen, kunnes leipäkuutiot ovat mukavan rapeita.
- Laita salaatinlehdet lautaselle.
- Nosta päälle paloitellut broilerin fileepalat, sekä parmesaanilastut.
- Valuta joukkoon kastike ja ripottele pinnalle krutongit.
- Nauti kana-caesarsalaatti!