Kalasalaatti
- 20 min Työaika
- 20 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Kaupallinen yhteistyö Maalahden Limppu
Salaatit sopivat arkeen ja juhlaan! Juhlapöytiin on kiva valmistaa salaatteja, sillä ne ovat ruokaisia, helppotekoisia ja helposti muunneltavissa. Maalahden Limppu on tyylikäs leipä ja sitä tarjoillaan useissa ravintoloissakin. Tämän kalasalaatin kala on säilykettä ja sen liemi imeytyy herkulliseksi mauksi leipäpaloihin. Valmista ihana kalasalaatti ja nauti!
Advertising information
Video: Kalasalaatti
Ainekset
4 annosta
- 1 jääsalaatti
- 25 g vuonankaalia
- 100-200 g kirsikkatomaatteja TAI
- 100-200 g miniluumutomaatteja (vaihtoehto)
- ½ kurkku
- 4-5 retiisiä
- 4-6 viipaletta Maalahden Limppua
- 275/180 g säilykesärkeä tai muuta säilykekalaa mausteliemessä
- ½ dl minttuhyytelöä
Koristeluun:
- sitruunalohkoja
Valmistusohje
- Revi jääsalaatti kulhoon ja sekoita joukkoon vuonankaali.
- Puolita kirsikka- tai miniluumutomaatit.
- Paloittele kurkku ja retiisit.
- Leikkaa Maalahden Limppu leipäviipaleet kuutioiksi ja laita salaattiainesten päälle.
- Kaada joukkoon kalasäilyke ja osa liemestä.
- Anna liemen imeytyä leipäpaloihin.
- Sekoita sitten ainekset kauniiksi salaatiksi ja laita joukkoon minttuhyytelöä nokareina.
- Voit tarjota minttuhyytelöä myös sellaisenaan kalasalaatin seuraksi.
- Vinkki! Voit keittää salaatin joukkoon myös kananmunia ja leikata ne lohkoiksi.