Juustoinen versosalaatti
- 20 min Työaika
- 20 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
4 annosta
- 50 g rucolan versoja
- 1 ruukku basilikaa TAI
- 1 ruukku korianteria (vaihtoehto)
- 200 g helmitomaatteja TAI
- 3-4 keskikokoista tomaattia (vaihtoehto)
- 1 tuorekurkku
- 200 g kermajuustoa TAI
- 200 g muuta juustoa (vaihtoehto)
- 1 ruukku Lollo Rosso salaattia
- 1 ruukku herneenversoja
- 50 g salaattisiemeniä
Jogurttikastike:
- 4 dl luonnonjogurttia
- 3 rkl sinappia
- maun mukaan ruohosipulia
- mustapippuria myllystä
- ripaus suolaa
Valmistusohje
- Laita rucolan versot salaattivadille ja hienonna joukkoon basilika tai korianteri.
- Puolita helmitomaatit tai lohko tomaatit.
- Suikaloi tai kuutioi tuorekurkku.
- Leikkaa juusto kuutioiksi.
- Revi tai leikkaa Lollo Rosso salaatti ja leikkaa herneenversot sopiviksi paloiksi.
- Laita ainekset salaattivadille ja sekoita keskenään.
- Paahda kuivalla pannulla salaattisiemeniä ja lisää salaatin joukkoon.
- Valmista jogurttikastike.
- Sekoita luonnonjogurtin joukkoon sinappi, silputtu ruohosipuli, mustapippuri ja suola.
- Tarkista maku.
- Tarjoa raikas versosalaatti jogurttikastikkeen kanssa.