Juhlava couscoussalaatti

  • 20 min Työaika
  • 20 min Valmistusaika
  • Keskitaso Vaikeustaso
Couscoussalaatti
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

70 arvostelua. Keskiarvo: 3.9/5

Ei arvosteluja

Hellapoliisi logo

Salaatit ovat suosittuja tarjoiluja juhlapöydissä, mutta maistuvat ne myös ihan kotioloissa oman perheen tai kavereiden kesken. Tähän cousscoussalaattiin voit halutessasi lisätä esimerkiksi paistettua broileria, makkaraa tai tonnikalaa.

Advertising information

Ainekset

15-20 annosta
  • 1 rkl öljyä
  • 1 iso punasipuli silppuna
  • 5 dl vettä
  • 400 g (5 dl) Couscousia (täysjyvä)
  • 2 rkl limettimehua
  • 1 pieni kurkku kuutioina
  • 1 punainen paprika kuutioina
  • 200 g fetajuustoa murustettuna tai paloina
  • 125 g mozzarellapalloja
  • 3/4 dl aurinkokuivattuja tomaatteja kuutioina
  • vihreitä oliiveja
  • 1 dl auringonkukansiemeniä
  • 1 dl kurpitsansiemeniä
  • cashewpähkinöitä.
  • tuoretta basilikaa

Valmistusohje

  • Kuumenna öljy pannussa, paista sipulisilppua hetki. Lisää vesi ja anna kiehahtaa. Nosta pois liedeltä.
  • Lisää couscous ja anna turvota viitsen minuuttia.
  • Purista joukkoon limen mehua. Lisää kurkku-, ja paprikakuutiot, murustettu feta, mozzarellapallot, aurinkokuivatut tomaatit ja vihreitä oliiveja maun mukaan.
  • Sekoita joukkoon auringonkukan- ja kurpitsansiemeniä, sekä cashew-pähkinöitä.
  • Silppua pinnalle tuoretta basilikaa.
  • Tarjoa couscoussalaatti vaikka illanistujaisissa tai juhlissa.

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä