Gluteeniton savulohi-pastasalaatti
- 15 min Työaika
- 30 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
10 annosta
- 1 ½ l vettä
- ½ tl suolaa
- 250 g Semper Penne Tricolore, gluteeniton TAI
- 250 g Semper Sedan, gluteeniton TAI
- 250 g Semper Fusilli, gluteeniton (vaihtoehto)
- 250 g pakastemaissia
- 250 g kirsikkatomaatteja
- 1 kesäkurpitsa
- 1-2 punasipulia
- 2 rkl öljyä
- 2 rkl balsamiviinietikkaa
- 500-800 g lämminsavustettua lohta
- ½-1 ruukku tuoretta tilliä
Valmistusohje
- Laita vesi kattilaan ja kiehauta.
- Lisää suola ja Semper gluteeniton pasta.
- Anna kiehua noin 7-8 minuuttia, kunnes pasta on sopivan kypsää. Valuta ja huuhtele kylmällä vedellä.
- Sulata halutessasi pakastemaissi. Laita maissi kulhoon.
- Puolita kirsikkatomaatit ja lisää joukkoon.
- Paloittele kesäkurpitsa pieniksi kuutioiksi tai suikaleiksi.
- Leikkaa punasipuli ohuiksi renkaiksi tai hienonna se.
- Lisää punasipuli kulhoon ja sekoita joukkoon öljy ja balsamiviinietikka. Anna maustua hetki.
- Putsaa lämminsavulohi ja paloittele se.
- Hienonna tilli.
- Sekoita kaikki ainekset pastan joukkoon ja tarkista maku.
- Lisää tarvittaessa joukkoon hieman balsamiviinietikkaa.
- Laita gluteeniton savulohi-pastasalaatti tarjolle.