Feta-pastasalaatti
- 20 min Työaika
- 20 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso

Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
4 annosta
- 1 ½ l vettä
- 250 g fusillipastaa
- ½ tl suolaa
- 1 dl vihreitä oliiveja TAI
- 1 dl mustia oliiveja (vaihtoehto)
- 1 dl aurinkokuivattuja tomaatteja suikaleina
- 100-200 g kirsikkatomaatteja TAI
- 100-200 g miniluumutomaatteja (vaihtoehto)
- 100-200 g fetajuustoa TAI
- 100-200 g salaattijuustoa (vaihtoehto)
Kastike:
- 1 ruukku Vihreäkeiju Basilikaa
- 1 dl oliiviöljyä
- 2 valkosipulinkynttä
- ½ sitruunan mehu
- mustapippuria myllystä
Valmistusohje
- Kiehauta vesi ja lisää fusillipasta ja suola. Anna kiehua noin 8 minuuttia tai pakkauksen ohjeen mukaan.
- Valuta ja huuhtele kylmällä vedellä.
- Laita jäähtynyt pasta kulhoon ja sekoita joukkoon valutetut oliivit, valutetut aurinkokuivatut tomaatit, kokonaiset tai puolitetut kirsikka- tai miniluumutomaatit ja murennettu tai paloiteltu feta- tai salaattijuusto.
- Valmista kastike.
- Laita kulhoon Vihreäkeiju Basilika, oliiviöljy, kuoritut valkosipulinkynnet, sitruunanmehu ja mustapippuria myllystä.
- Hienonna sauvasekoittimella tasaiseksi.
- Kaada kastike muiden ainesten joukkoon ja tarkista maku.
- Tarjoa feta-pastasalaatti sellaisenaan!
