Ravinteikas caesarsalaatti
- 15 min Työaika
- 15 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
4 annosta
Ceasarsalaatti:
- 1-2 pkt romainesalaattia
- 2-3 rkl rypsiöljyä
- 1-2 valkosipulinkynttä
- 1-2 tl rakuunaa
- 300 g Quorn Kuutioita
Krutongit:
- 4 viipaletta paahtoleipää
- 2-3 rkl rypsiöljyä
- 1-2 valkosipulinkynttä
Kastike:
- 1 kananmunankeltuainen
- 2-3 anjovisfileetä
- 1 tl sinappia
- mustapippuria myllystä
- 1 tl sokeria
- ripaus suolaa
- 1 valkosipulinkynsi
- 1 dl rypsiöljyä
- ½ sitruunan mehu
Lisäksi:
- parmesaania
Valmistusohje
- Revi tai paloittele romaine salaatti reiluiksi suupaloiksi.
- Kuumenna rypsiöljy pannulla ja lisää joukkoon hienonnettua valkosipulia, kuivattua rakuunaa ja Quorn Kuutiot. Kääntele hetki kovalla lämmöllä. Ota sivuun.
- Leikkaa paahtoleivistä reunat ja kuutioi leivät.
- Kuumenna öljy pannulla ja lisää leipäkuutiot ja hienonnetut valkosipulinkynnet. Kääntele, kunnes leivät ovat rapeita. Nosta sivuun.
- Valmista kastike. Laita kastikkeen ainekset kulhoon ja pyöräytä tasaiseksi sauvasekoittimella.
- Yhdistä kaikki salaatin ainekset ja sekoita tasaiseksi.
- Tarjoa caesarsalaatti!