Caesarsalaatti

  • 15 min Työaika
  • 15 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
Ceasarsalaatti
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

8 arvostelua. Keskiarvo: 3.4/5

Ei arvosteluja

Kaupallinen yhteistyö Vihreäkeiju

Caesarsalaatti on ihastuttava salaatti milloin tahansa. Valmista myös juhlapöytään. Herkulliseen salaattiin sekoitettu kastike ja rapeat leipäkrutongit kruunaavat tämän salaatin.

Advertising information

Ainekset

4 annosta
  • 2 Vihreäkeiju romainesalaattia
  • 3 viipaletta maalaisleipää
  • 2 rkl rypsiöljyä
  • 2 valkosipulinkynttä
Salaattikastike:
  • 1 kananmunankeltuainen
  • 4-5 anjovisfileetä valutettuna
  • 1-2 rkl sitruunan mehua
  • 1 tl Worcesterkastiketta
  • 1 tl Dijon-sinappia
  • 1 valkosipulinkynsi
  • ripaus sokeria
  • 1 dl rypsiöljyä
  • 1-2 rkl kylmää vettä
Lisäksi:
  • 50 g parmesaanijuustoraastetta

Valmistusohje

  • Paloittele romainesalaatti reiluiksi suupaloiksi.
  • Paloittele maalaisleipä suupaloiksi.
  • Kuumenna rypsiöljy pannulla.
  • Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet.
  • Laita kuumalle pannulle leipäpalat ja valkosipulinkynnet. Kääntele kovalla lämmöllä, kunnes leipäpalat ovat kauniin värisiä ja rapeita.
  • Valmista kastike.
  • Laita kulhoon kananmunankeltuainen, valutetut anjovisfileet, sitruunanmehu, Worcesterkastike, Dijon-sinappi, kuorittu valkosipulinkynsi, sokeri ja rypsiöljy.
  • Sekoita sauvasekoittimella tasaiseksi.
  • Lisää kylmä vesi ja sekoita.
  • Sekoita kastike salaatin joukkoon ja lisää krutongit.
  • Raasta pinnalle myös parmesaanijuustoa.
  • Tarjoa caesarsalaatti!
  • Vinkki! Voit sekoittaa salaatin joukkoon myös grillattua kanaa suikaleina tai paistettuja broilerin fileepaloja.
caesarsalaatti

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä