Vatkattu salmiakki-kaakaopuuro

  • 10 min Työaika
  • 30 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
Vatkattu salmiakki-kaakaopuuro
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

2 arvostelua. Keskiarvo: 3/5

Ei arvosteluja

Haganol Haganol

Kaupallinen yhteistyö Haganol

Vatkattu salmiakki-kaakaopuuro on uskomattoman herkullinen. Voit tarjota sen sellaisenaan tai vaahdottaa jäähtyneenä. Haganol Salmiakkimixeriä löydät hyvin varustelluista apteekeista. Jos et näe pulloa hyllyissä, kysy henkilökunnalta, sillä niitä saatetaan säilyttää myös kaapeissa.

Advertising information

Ainekset

4 annosta
  • 4 dl maitoa
  • 1 dl Haganol Salmiakkimixeriä
  • 3 rkl sokeroimatonta kaakaojauhetta
  • 1 dl sokeria tai maun mukaan
  • ¾ dl mannasuurimoita

Valmistusohje

  • Mittaa kattilaan maito ja salmiakkimixeri.
  • Lisää sokeroimaton kaakaojauhe ja sokeri ja kiehauta.
  • Lisää mannasuurimot vähän kerrallaan ja sekoita. Anna kiehua hiljalleen noin viisi minuuttia.
  • Tarkista maku. Jäähdytä. Vatkaa puuro kuohkeaksi.
  • Jaa annoskulhoihin ja tarjoa sellaisenaan tai marjojen ja vaniljakastikkeen kanssa.
  • Tarjoa!
Vatkattu salmiakki-kaakaopuuro

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä