Maidoton luumu-riisipuuro

  • 20 min Työaika
  • 1 h Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

12 arvostelua. Keskiarvo: 4.3/5

Ei arvosteluja

Bonne logo vaalea Bonne logo

Resepti toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Bonnen kanssa.

Maidoton luumu-riisipuuro on mainio tarjottava niin välipalana kuin jouluisena jälkiruokana.
Astetta juhlavamman saat, jos sekoitat joukkoon kanelilla maustettua kermavaahtoa.

Advertising information

Ainekset

3 annosta
  • 5 dl Bonne luumusosetta
  • 1 ltr vettä
  • 1 dl puuroriisiä
  • ½-1 dl sokeria tai maun mukaan
  • 1 tl vaniljasokeria
Tästä Bonne verkkokauppaan

Valmistusohje

  • Mittaa luumusose ja vesi kattilaan ja kiehauta.
  • Lisää puuroriisi ja sokeri ja anna kiehua hiljalleen kannen alla noin tunnin, tai kunnes neste on haihtunut ja riisi on kypsää.
  • Muista sekoitella kypsennyksen aikana.
  • Mausta valmis puuro vaniljasokerilla.

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä