Kuningatarvispipuuro

  • 10 min Työaika
  • 10 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
Kuningatarvispipuuri
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

2 arvostelua. Keskiarvo: 5/5

Ei arvosteluja

Bonne logo vaalea Bonne logo

Kaupallinen yhteistyö Bonne

Milloin olet viimeksi valmistanut kuohkeaa vispipuuroa? Kokeile tätä kuningatarvispipuuroa aamupalaksi, välipalaksi ja jälkiruoaksikin sopivaa reseptiä. Jälkiruoan seurana voit tarjota nokareen makeutettua kermavaahtoa.

Bonne Kuningatarsose on uutuus, jossa yhdistyy omena, mustikka, mansikka ja vadelma. Marjaisa sose maistuu puuron ja jogurtin kanssa, rahkan seurana tai valmistat siitä myös herkullisen kiisselin.

Advertising information

Ainekset

4-6 annosta
  • ½ l vettä
  • ½ l Bonne Kuningatar 100% marja-hedelmäsosetta (omena, vadelma, mansikka, mustikka)
  • 1 dl sokeria
  • 1 ½ dl mannasuurimoita

Valmistusohje

  • Mittaa kattilaan vesi, Kuningatar marja-hedelmäsose ja sokeri. Kiehauta.
  • Lisää kiehuvaan liemeen mannasuurimot vähän kerrallaan koko ajan sekoittaen ja anna kiehua noin viisi minuuttia ja sekoita välillä.
  • Anna puuron jäähtyä.
  • Vaahdota kuohkeaksi vaahdoksi sähkövatkaimella tai tehosekoittimella.
  • Tarjoa!
Kuningatarvispipuuro

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä