Salmiakkipossu
- 30 min Työaika
- 4 h Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
7 annosta
- 1 kg porsaan kasslerpihvi
- 1 tl suola
- 2 rkl öljy
- ½ dl Haganol Apteekin Salmiakki -mixeri
Salmiakkipossu sopii rohkealle. Valmista marinadi, laita possu marinoitumaan ja sytytä grilli.
Salmiakkipossu
6-7 annosta
1 kg porsaan kasslerpihvejä
1 tl suolaa
2 rkl öljyä
½ dl Haganol Salmiakki Mixeriä
Ota liha huoneenlämpöön.
Valmista marinadi sekoittamalla marinadin ainekset sekaisin.
Laita kasslerpihvit marinadin joukkoon ja anna maustua muutama tunti tai yön yli jääkaapissa.
Ota liha huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen kypsennystä.
Kuumenna grilli ja grillaa molemmin puolin.
Tarjoa mehevän salmiakkipossun kanssa uuden sadoin perunoita ja salaattia.