Salmiakkipossu

  • 30 min Työaika
  • 4 h Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

14 arvostelua. Keskiarvo: 3/5

Ei arvosteluja

Hellapoliisi logo

Resepti kaupallisessa yhteistyössä

Advertising information

Ainekset

7 annosta
  • 1 kg porsaan kasslerpihvi
  • 1 tl suola
  • 2 rkl öljy
  • ½ dl Haganol Apteekin Salmiakki -mixeri

Salmiakkipossu sopii rohkealle. Valmista marinadi, laita possu marinoitumaan ja sytytä grilli.

Salmiakkipossu
6-7 annosta

1 kg porsaan kasslerpihvejä
1 tl suolaa
2 rkl öljyä
½ dl Haganol Salmiakki Mixeriä

Ota liha huoneenlämpöön.
Valmista marinadi sekoittamalla marinadin ainekset sekaisin.
Laita kasslerpihvit marinadin joukkoon ja anna maustua muutama tunti tai yön yli jääkaapissa.
Ota liha huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen kypsennystä.
Kuumenna grilli ja grillaa molemmin puolin.

Tarjoa mehevän salmiakkipossun kanssa uuden sadoin perunoita ja salaattia.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä