Rypsiporsaan mehevät tortillarullat

Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
- rypsiöljy
- HK Rypsiporsas fileesuikale, Italian tomaatti-basilika
- sipuli
- tomaatti
- kesäkurpitsa
- valkosipulinkynsi
- pehmeä tortilla
- juustoraaste
- ruokakerma
- kuohukerma
- sulatejuusto
Nämä mehevät tortillarullat maistuvat niin arjessa kuin illanistujaisissa. Kerma-juustokastike pitää rullat mehevinä.
Rypsiporsaan mehevät tortillarullat
2 rkl rypsiöljyä
300 g HK Rypsiporsas fileesuikale, Italian tomaatti-basilika
1 sipuli
2-3 tomaattia
1 pieni kesäkurpitsa
2 valkosipulinkynttä
8 kpl pehmeitä tortilloja
2 dl juustoraastetta
Pinnalle:
2 dl ruoka- tai kuohukermaa
200 g sulatejuustoa
Ota Rypsiporsaan fileesuikaleet huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen kypsennystä.
Kuumenna rypsiöljy ja paista Rypsiporsaan fileesuikaleet kuumalla pannulla kauttaaltaan.
Kuori sipuli ja leikkaa ohuiksi viipaleiksi. Leikkaa tomaatit ja kesäkurpitsa pieniksi kuutioiksi ja hienonna valkosipulinkynnet.
Lisää kasvikset ja hienonnetut valkosipulinkynnet pannulle ja kääntele hetki kovalla lämmöllä, kunnes ainekset pehmenevät.
Jaa täyte tortillojen päälle ja käännä ne rulliksi. Lado tiiviisti leivinpaperilla vuorattuun uunivuokaan.
Kiehauta ruoka- tai kuohukerma ja sulatejuusto. Kaada seos tortillarullien päälle.
Laita 200-asteiseen uuniin, kunnes pinta on saanut hieman väriä.
Tarjoa seuraksi raikasta salaattia.