Rypsiporsaan grillipuikot ja halloumi-bruschettat

  • 15 min Työaika
  • 45 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

2 arvostelua. Keskiarvo: 5/5

Ei arvosteluja

Resepti kaupallisessa yhteistyössä

Advertising information

Ainekset

3-6 annosta
  • HK Rypsiporsas grillipuikko pippuri-juusto
  • öljy
  • patonki
  • oliiviöljy
  • avokadoöljy
  • valkosipulinkynsi
  • halloumijuusto
  • tomaatti
  • sipuli
  • basilika
  • korianteri
  • minttu
  • suola
  • mustapippuri

Lasten makuun sopivat pippurilla ja juustolla maustetut grillipuikot kypsyvät nopeasti grillissä, uunissa tai pannulla kypsentäen.
Valmista seuraksi herkulliset halloumi-bruschettat.

Rypsiporsaan grillipuikot ja halloumi-bruschettat
3-6 annosta

HK Rypsiporsas® grillipuikkoja (pippuri-juusto), 420 g
öljyä grilliritilän- tai parilan voiteluun
1 patonki
n. ½ dl oliivi- tai avokadoöljyä
2 valkosipulinkynttä murskattuna
200-400 g halloumi-juustoa
2-3 isoa tomaattia
1 iso sipuli
½ dl basilikaa, korianteria tai minttua hienonnettuna
ripaus suolaa
mustapippuria myllystä

Ota Rypsiporsaan grillipuikot huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen kypsennystä.
Grillaa keskilämmöllä välillä käännellen.

Valmista samalla bruschettat.
Leikkaa patonki muutaman sentin paksuisiksi viipaleiksi.
Laita lautaselle öljy ja valkosipulimurska ja kääntele patonkipalojen leikkauspinnat seoksessa.

Viipaloi halloumi tasakokoisiksi viipaleiksi.

Leikkaa tomaatit ohuiksi viipaleiksi ja siitä pieniksi kuutioiksi.
Hienonna sipuli ja yrtit. Sekoita ainekset keskenään ja mausta ripauksella suolaa ja mustapippuria.

Grillaa patonkiviipaleet ja halloumiviipaleet molemmin puolin.
Jaa halloumiviipaleet patonkiviipaleiden päälle. Nosta päälle keko tomaatti-sipulisalaattia.
Tarjoa rapeat patonkipalat mehevien Rypsiporsaan grillipuikkojen seurana.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä