Rypsiporsaan grillipekonia ja kasvislisäkettä
Uusimmat reseptit
Advertising information
Rypsiporsaan grillipekonia ja kasvislisäkettä
HK Rypsiporsas ® Grillipekoni viipaleet
Kasvis-juustolisäke:
4 isohkoa punasipulia lohkoina
200-300 g kesäkurpitsaa kuutioina
70 g salaattijuustoa öljyssä valutettuna
2 valkosipulinkynttä hienonnettuna
ripaus suolaa
Ota liha huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen kypsennystä. Esivalmistele lisäke. Lohko kuoritut punasipulit ja kuutioi kesäkurpitsa, valuta salaattijuusto. Jätä osa öljystä paistamiseen. Laita kuumalle pannulle tai alumiiniseen grillivuokaan hieman juustopurkin öljyä. Lisää joukkoon punasipulit ja kesäkurpitsa, kääntele muutaman minuutin ajan. Lisää joukkoon salaattijuusto ja ripaus suolaa. Kuumenna nopeasti ja nosta syrjään.
Grillaa grillipekoni kuumalla parilalla tai pannulla molemmin puolin. Nauti kasvis-juustolisäkkeen ja uusien perunoiden kanssa.