Rypsiporsaan fileepihvit Parillada ja täytetyt tomaatit
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
- HK Rypsiporsaan fileepihvi, Parillada
- öljy
- sipuli
- vesi
- bulur
- suola
- sulatejuusto
- punainen chili
- rakuuna
- salvia
- mustapippuri
- tomaatti
- juustoraaste
Aikuiseen makuun sopivat argentiinalaisittain maustetut Rypsiporsaan fileepihvit.
Täytetyt tomaatit miedontavat mukavasti aterian makua. Ne voi valmistaa grillikuvun alla grillivuoassa tai uunissa.
Rypsiporsaan fileepihvit Parillada ja täytetyt tomaatit
6 annosta
1 pkt (510 g, 6 pihviä) HK Rypsiporsaan fileepihvit, Parillada
1 rkl öljyä
1 sipuli silputtuna
3 dl vettä
1 dl bulguria
ripaus suolaa
50 g sulatejuustoa
1 tl tuoretta punaista chiliä silputtuna
½ tl kuivattua rakuunaa tai salviaa
mustapippuria
6 isohkoa tomaattia
1 dl juustoraastetta
Ota liha huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen kypsennystä.
Kuumenna öljy kattilassa ja kuullota sipulisilppua hetki.
Mittaa vesi joukkoon ja kiehauta.
Lisää bulgur ja ripaus suolaa.
Sekoita joukkoon sulatejuusto, chiliä, rakuunaa tai salviaa ja mustapippuria.
Leikkaa tomaateista pieni kansi pois. Koverra tomaatit.
Silppua sisus joukkoon.
Täytä tomaatit ja nosta päälle juustoraastetta.
Kuumenna tomaatit 200 asteisessa uunissa tai grillikuvun alla vuoassa.
Kypsennä Rypsiporsaan fileeviipaleet grillissä tai pannulla paistaen.
Tarjoa seuraksi meheviä täytettyjä tomaatteja.