Possuwokki
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
- porsaan luuton kinkku
- vehnäjauho
- suola
- mustapippuri
- punasipuli
- porkkana
- punainen paprika
- lehtisellerin varsi
- valkosipulinkynsi
- luumukastike
- tomaattimurska
- vesi
- liemikuutio
- fondi
- vesi
- maizenajauho
- öljy
Possuwokki
500 g possun luutonta kinkkua suikaleina
0,5 dl vehnäjauhoja
suolaa
mustapippuria rouheena
1-2 punasipulia ohuina viipaleina
2 isoa porkkanaa suikaleina
1 punainen paprika suikaleina
2 lehtisellerin vartta ohuina viipaleina
4-5 valkosipulinkynttä
2 rkl luumukastiketta (plum sauce)
1 tlk tomaattimurskaa
2 dl vettä + pala liemikuutiota tai fondia (kasvis tai liha)
1 dl vettä + 2 tl maizenaa
öljyä paistamiseen
Kuumenna
öljy wokissa, pikapaista kahdessa erässä vehnäjauhoissa käännellyt
possusuikaleet, nosta sivuun. Ripottele joukkoon suolaa ja
mustapippuria rouheena.
Kuumenna vielä tilkka öljyä ja pikapaista muutama minuutti kasviksia sekä valkosipulia.
Lisää
joukkoon luumukastike, tomaattimurska, vesi ja liemikuutio/fondi, sekä
lopuksi veteen sekoitettu maizena. Anna kiehahtaa. Tarkista maku.
Tarjoa lisäksi riisiä, pastaa tai perunaa.