Possua kookoskastikkeessa
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
- öljy
- punainen currytahna
- porsaan luuton kinkku
- sipuli
- keltainen kesäkurpitsa
- herkkusieni
- kookosmaito
- kalakastike
- limetin mehu
- fariinisokeri
- korianteri
- thaibasilika
Tämä oli pienellä maustamisella erittäin maukas. Ohje on tuttuun tapaan myös hyvin nopea.
Possua kookoskastikkeessa
1 rkl öljyä
2 tl (tai maun mukaan) punaista currytahnaa
500 g possun luutonta kinkkua tai paistia ohueksi suikaloituna
2 sipulia varsineen viipaleina
pätkä
keltaista kesäkurpitsaa viipaleina (tai niin, että kurpitsa
puolitetaan, sisus koverretaan ja leikataan loppuosa viipaleiksi)
pätkä vihreää kesäkurpitsaa (kuten yllä)
100 g herkkusieniä viipaleina
1 tlk kookosmaitoa
1 rkl kalakastiketta
1 rkl limetin mehua
2 tl fariinisokeria
reilusti tuoretta korianteria tai Thai-basilikaa
Kuumenna
öljy wokissa, pyörittele pannulla currytahnaa. Lisää suikaloidut
possulihat, paista niin, että saavat kauttaaltaan väriä.
Lisää
sipulit, kääntele hetki. Lisää kesäkurpitsat ja sienet, jatka
paistamista minuutin verran. Kaada joukkoon kookosmaito, hauduta kannen
alla kymmenisen minuuttia.
Lisää joukkoon vielä kalakastike, limetin mehu, fariinisokeri ja reilusti valitsemaasi yrttiä silputtuna. Tarkista maku.
Tarjoa lisäksi riisiä.