Porsaanfileetä herkkutatti-timjamikastikkeessa

  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

20 arvostelua. Keskiarvo: 3.9/5

Ei arvosteluja

Advertising information

Ainekset

  • öljy
  • porkkana
  • purjosipuli
  • porsaan sisäfilee
  • suola
  • mustapippuri
  • Arla Keittiö Creme Fraiche Herkkutatti-timjami
  • tuore timjami

Arla Keittiö tarjoaa kaikille aikataulujensa kanssa kamppaileville kotikokeille helpon ja maistuvan ratkaisun ruoanlaittoon. Uudet maustetut Créme Fraîchet ovat helppokäyttöisiä ja sopivat käytettäväksi niin lämpimiin kuin kylmiinkin ruokiin. Suosikkinsa voi valita kolmesta maukkaasta vaihtoehdosta, jotka ovat pesto, herkkutatti-timjami sekä paprika-chili.

Sain haasteen kehitellä maistuvan reseptin ajatuksella, että herkullista ruokaa voi tehdä myös arkena ja supernopeasti.

Käy katsomassa helpot reseptit Arlan sivuilta ja äänestä oma suosikkisi!

Mutkat suoriksi!

Herkullisen ruoan valmistus voi olla myös nopeaa. Mureasta porsaan sisäfileestä valmistat helposti
upean aterian arkipäivänäkin. Kokeile ja nauti!

Porsaanfileetä herkkutatti-timjamikastikkeessa
2-3 annosta

2 rkl öljyä
2-3 porkkanaa
1 pieni purjosipuli
600-700 g porsaan sisäfileetä
suolaa myllystä
mustapippuria myllystä
2 prk Arla Keittiö Creme Fraiche Herkkutatti-timjami
(tuoretta timjamia)

Ota liha huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen kypsennystä.
Poista kalvot lihaveitsellä viiltäen ja leikkaa filee muutaman sentin paksuisiksi viipaleiksi.
Kuori ja viipaloi porkkanat.
Halkaise purjo pituussuunnassa ja huuhtele lehtien välit.
Leikkaa purjo ohuiksi viipaleiksi.
Kuumenna öljy pannulla ja paista lihaviipaleet molemmin puolin.
Rouhi pinnalle suolaa ja mustapippuria.
Lisää joukkoon porkkana- ja purjosipuliviipaleet, kääntele hetki.

Lisää Arla Keittiö Creme Fraiche Herkkutatti-timjami ja kuumenna.

Koristele tuoreella timjamilla.

Tarjoa seuraksi keitettyä riisiä tai perunasosetta.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä