Omenainen pekoni-kantarelliohratto
- 30 min Työaika
- 40 min Valmistusaika
- Keskitaso Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
4-6 annosta
- 2 rkl öljyä
- 1 sipuli
- 170 g pekonia
- 2 valkosipulinkynttä
- 1 punainen chilipaprika
- 250 g kantarelleja
- 3 dl Myllyn Paras Irtonainen Riisi-Ohra -seosta
- 1 l vettä
- 1 kasvisliemikuutio
- mustapippuria myllystä
- tuoretta timjamia
- 2 omenaa
- 100-200 g tuorejuustoa
Valmistusohje
- Kuori ja hienonna sipuli. Suikaloi pekoni.
- Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet ja chilipaprika.
- Putsaa kantarellit.
- Kuumenna öljy ja paista hienonnettu sipuli. Lisää pekoni, valkosipuli ja chilipaprika. Kääntele kunnes pekoni on kauniin värinen.
- Lisää kantarellit ja kääntele hetki.
- Lisää riisi-ohra -seos, vesi ja kasvisliemikuutio.
- Rouhi joukkoon mustapippuria myllystä, lisää joukkoon tuoretta timjamia maun mukaan ja anna kiehua hiljalleen kannen alla välillä sekoitellen noin 30 minuuttia tai kunnes riisi-ohra -seos alkaa olla kypsää. Lisää tarvittaessa vettä.
- Kuori kotimaiset omenat ja leikkaa pieniksi kuutioiksi.
- Lisää omenat kypsennyksen loppuvaiheessa.
- Lisää lopuksi joukkoon vielä tuorejuusto ja kuumenna. Tarkista omenainen-pekoni-kantarelliohraton maku.