Hapanimeläporsasta
- 20 min Työaika
- 45 min Valmistusaika
- Keskitaso Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
4-6 annosta
- 1 rkl ruokaöljyä
- 500 g (suikaleina) porsaan kinkkua
- suolaa
- pippurisekoitusta
- 2-3 cm tuoretta inkivääriä
- 3-4 valkosipulinkynttä
- 3 sipulia
- 3 lehtiselleriä
- 2 porkkanaa
- 227/140 g bambunversoja
- 1 iso prk ananaspaloja
- 1 dl ketsuppia
- 1 rkl soijakastiketta
- 3 dl ananasmehua
- 1 rkl perunajauhoja
- tuoretta korianteria
Valmistusohje
- Ota liha huoneenlämpöön puoli tuntia ennen kypsennystä ja leikkaa poikkisyin suikaleiksi.
- Kuumenna öljy wokkipannussa. Paista lihasuikaleet ja mausta suolalla ja pippurisekoituksella.
- Lisää hienonnettu inkivääri, valkosipulit, sipulit, lehtisellerit ja porkkanat, paista muutaman minuutin ajan koko ajan käännellen.
- Lisää valutetut bambunversot, ananaspalat liemineen, sekä ketsuppi, soijakastike ja ananasmehu, jonka joukkoon on sekoitettu perunajauhot.
- Kiehauta
- Tarkista maku.
- Silppua joukkoon tuoretta korianteria.
- Tarjoa lisäksi tuoksuvaa Jasmin-riisiä ja mungpavun ituja.
- Vinkki! Voit valmistaa ruoan myös broilerin fileesuikaleista.