Hapanimeläporsasta

  • 20 min Työaika
  • 45 min Valmistusaika
  • Keskitaso Vaikeustaso
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

39 arvostelua. Keskiarvo: 3.7/5

Ei arvosteluja

Advertising information

Ainekset

4-6 annosta
  • 1 rkl ruokaöljyä
  • 500 g (suikaleina) porsaan kinkkua
  • suolaa
  • pippurisekoitusta
  • 2-3 cm tuoretta inkivääriä
  • 3-4 valkosipulinkynttä
  • 3 sipulia
  • 3 lehtiselleriä
  • 2 porkkanaa
  • 227/140 g bambunversoja
  • 1 iso prk ananaspaloja
  • 1 dl ketsuppia
  • 1 rkl soijakastiketta
  • 3 dl ananasmehua
  • 1 rkl perunajauhoja
  • tuoretta korianteria

Valmistusohje

  • Ota liha huoneenlämpöön puoli tuntia ennen kypsennystä ja leikkaa poikkisyin suikaleiksi.
  • Kuumenna öljy wokkipannussa. Paista lihasuikaleet ja mausta suolalla ja pippurisekoituksella.
  • Lisää hienonnettu inkivääri, valkosipulit, sipulit, lehtisellerit ja porkkanat, paista muutaman minuutin ajan koko ajan käännellen.
  • Lisää valutetut bambunversot, ananaspalat liemineen, sekä ketsuppi, soijakastike ja ananasmehu, jonka joukkoon on sekoitettu perunajauhot.
  • Kiehauta
  • Tarkista maku.
  • Silppua joukkoon tuoretta korianteria.
  • Tarjoa lisäksi tuoksuvaa Jasmin-riisiä ja mungpavun ituja.
  • Vinkki! Voit valmistaa ruoan myös broilerin fileesuikaleista.

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä