Habanerovartaat ja papaija-mangosalsa
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
- HK Rypsiporsaan habanerovartaat
- papaija-mangosalsa
- papaija
- mango
- punasipuli
- korianteri
- punainen chilipaprika
- sitruunan mehu
- limen mehu
- kaffirlimen lehti
Tujakan mausteiset ja herkullisen lihaisat habanerovartaat sopivat illanistujaisiin tai vaikkapa saunailtaan. Kypsennä vartaat grillissä, pannulla tai uunissa. Voit halutessasi tökätä vartaisiin varrastikut, jotta ne on helppo nauttia käsin varrastikusta kiinni pitämällä.
Seuraksi sopii raikas papaija-mangosalsa.
Habanerovartaat ja papaija-mangosalsa
3-4 annosta
1 pkt /6 kpl ( 420 g) HK Rypsiporsaan habanerovartaita
Papaija-mangosalsa
1 prk (425/260 g) papaijaa
1 prk (425/225 g) mangoa
1 pieni punasipuli
1 ruukku korianteria
pala punaista chilipaprikaa
reilusti sitruunan tai limen mehua
(1 kaffirlimen lehti)
Ota vartaat huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen kypsennystä.
Valuta papaija ja mango. Leikkaa pieniksi, tasakokoisiksi kuutioiksi.
Silppua punasipuli, korianteri ja pala punaista chilipaprikaa.
Sekoita ainekset keskenään ja mausta reilulla määrällä sitruunan tai limen mehua.
Tarkista maku.
Kypsennä vartaat grillissä, pannulla tai uunissa ja tarjoa seuraksi raikasta salsaa.
Vinkki! Jos haluat salsaan eksoottista makua, poista kaffirlimen lehdestä lehtiruoti ja silppua lehti hienoksi salsan joukkoon.