Bbq-possua ja grillikasviksia
- 30 min Työaika
- 1 h Valmistusaika
- Keskitaso Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
4 annosta
- 800 g porsaan sisäfileetä
- Santa Maria Chili Explosion mausteseosta myllystä
- 2 valkosipulinkynttä
- Santa Maria American bbq sauce, smoky hickory
- 200 g miniterttutomaatteja
- 4 maissia
- 200 g isoja herkkusieniä
- Santa Maria, Grilloil, garlic
- 2 suippopaprikaa
- ½ tuore ananas
- paistamiseen öljyä
- Santa Maria suolaa myllystä
Valmistusohje
- Ota liha huoneenlämpöön puoli tuntia ennen kypsennystä.
- Poista kalvot veitsellä ja rouhi pinnalle kauttaaltaan chili explosion mausteseosta myllystä.
- Hienonna valkosipulinkynnet ja hiero lihan pintaan.
- Sivele pinnalle American bbq-kastiketta.
- Anna maustua hetki.
- Esivalmistele kasvikset.
- Laita miniterttutomaatit grilliparilalle tai alumiiniseen grillivuokaan ja valuta pinnalle hieman öljyä.
- Ota maissit esille ja sivele pinnalle öljyä ja rouhi pinnalle hieman suolaa.
- Halkaise isot herkkusienet ja sivele pinta valkosipulilla maustetulla grilliöljyllä.
- Puolita suippopaprikat ja viipaloi ananakset.
- Laita ainekset kuumaan grilliin ja kääntele välillä.
- Anna lihan vetäytyä hetki foliossa ennen leikkaamista.
- Vinkki! Pirskottele tomaattien pinnalle grillaamisen aikana hienonnettua valkosipulia. Voit sivellä grillauskastikkeita grillauksen aikana tai sen jälkeen lihan tai sienten pinnalle.
- Nauti hyvässä seurassa!