Kesäinen ahvenburgeri

  • 20 min Työaika
  • 30 min Valmistusaika
  • Keskitaso Vaikeustaso
ahvenburgeri
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

5 arvostelua. Keskiarvo: 4.4/5

Ei arvosteluja

Maalahden Limppu logo Maalahden Limppu logo

Kaupallinen yhteistyö Maalahden limppu

Kesäinen ahvenburgeri on hienostunut annos, jonka voit tarjota kevyenä lounaana tai iltapalana tai kesäisen aterian alkuruokana. Ahventen sijaan voit käyttää myös silakoita tai muikkuja.

Advertising information

Ainekset

4 annosta
  • 8 Maalahden limppu -leipäviipaletta
  • 4 ahvenfileetä
  • paistamiseen voita
  • ripaus suolaa
Perunasalaatti:
  • 1 kg varhaisperunoita
  • vettä
  • ripaus suolaa
  • 1 iso omena
  • 1 maustekurkku
  • ½ ruukkua tilliä
  • 1 kesäsipuli varsineen
  • 1 dl majoneesia
  • 1 dl kermaviiliä
  • 1 tl sinappia
  • mustapippuria myllystä
Koristeluun:
  • rucolaa
  • sitruunan lohko

Valmistusohje

  • Aloita valmistamalla perunasalaatti.
  • Keitä tai höyrytä varhaisperunat suolalla maustetussa vedessä.
  • Kuori omena ja poista siemenkota.
  • Leikkaa omena ja maustekurkku pieniksi kuutioiksi.
  • Hienonna tilli ja kesäsipuli varsineen.
  • Yhdistä ainekset.
  • Sekoita joukkoon majoneesi, kermaviili, sinappi ja rouhittua mustapippuria.
  • Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa.
  • Paista ahvenfileet kuumalla pannulla voissa ja mausta suolalla.
  • Paahda Maalahden Limppu -viipaleet molemmin puolin pannulla.
  • Kokoa annos siten, että laitat alimmille viipaleille keon perunasalaattia, päälle ahvenfileen ja pinnalle toisen Maalahden Limppu -viipaleen.
  • Koristele ahvenburgeri rucolalla ja sitruunan lohkolla.

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä