Vuohenjuustobruschetta

  • 10 min Työaika
  • 10 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
Vuohenjuustobruschetta
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

20 arvostelua. Keskiarvo: 3.6/5

Ei arvosteluja

Hellapoliisi logo

Herkulliset vuohenjuustobruschettat maistuvat pikkutarjottavaksi tai vaikka iltapalaksi sellaisenaan. Voit myös tarjota bruschettat raikkaan salaatin kanssa.

Advertising information

Ainekset

10-20 annospalaa annosta
  • 1 patonki
  • ½ dl oliiviöljyä TAI
  • ½ dl avokadoöljyä (vaihtoehto)
  • 1-2 valkosipulinkynttä hienonnettuna
Täyte:
  • 12 miniluumutomaattiaTAI
  • 12 kirsikkatomaatteja (vaihtoehto)
  • ½-1 pieni punasipuli
  • ½ limen mehua
  • 6 mansikkaa
  • muutama varsi tuoretta basilikaa
  • mustapippuria myllystä
  • ripaus suolaa
Lisäksi:
  • 200 g vuohenjuustoa viipaleina
  • 6-12 mansikkaa
  • tuoretta basilikaa
  • paksua balsamicokastiketta

Valmistusohje

  • Leikkaa patonki vinoviipaleiksi. Sekoita oliivi- tai avokadoöljyn joukkoon hienonnettua valkosipulia. Pirskota öljyä patonkiviipaleille.
  • Valmista täyte.
  • Leikkaa miniluumu- tai kirsikkatomaatit pieniksi kuutioiksi. Hienonna joukkoon punasipuli. Purista joukkoon limen mehu.
  • Paloittele mansikat ja kääntele joukkoon hienonnetun basilikan kanssa. Rouhi mausteeksi mustapippuria ja ripaus suolaa.
  • Paahda leipäviipaleet rapeiksi kuumalla pannulla öljyssä molemmin puolin tai leivinpaperilla vuoratulla uunipellillä 200-asteisessa uunissa.
  • Lusikoi pinnalle tomaattitäyte. Koristele vuohenjuustoviipaleilla, mansikoilla ja tuoreella basilikalla. Tarjoa seuraksi paksua balsamicokastiketta.

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä